21 augusti 2014

En bitter vecka


Nästan hela första skolveckan har nu passerat och jag har ärligt talat aldrig haft så tråkigt i hela mitt liv.
De första skoldagarna ha bestått utav upprop, information, schema och aktiviteter, och inte är det några roliga aktiviteter som passar alla heller. Fy för de första veckorna när vi "bara ska lära känna varandra", jag vill studera för det är därför jag går till skolan, jag vill inte spela fotboll, brännboll eller grilla korv i regnet. Från och med vecka 36 börjar vi gå efter våra individuella scheman tror jag. Jag längtar!

Så, för att sammanfatta; Jag har överlevt de första dagarna i skolan men jag har inte haft vidare roligt. Kan det bero på att detta var min första vecka på över fem år utan Sixten? Ja, kanske. Jag har känt stor sorg över att förlora honom på det sättet. Åh, vad jag saknar min bebis! Jag åkte även på en ögoninflammation helgen innan skolstart och gick på uppropet med ett rött och svullet öga som fick mig att hålla mig i bakgrunden, det var inte så lyckat.

Jag måste fokusera på något jag tycker om så nu är jag tillbaka och bloggar igen!
xo
Nej, jag är inte så bitter, mest ensam.

3 kommentarer:

 1. Åh, hade ni bara sånt under hela första veckan? Då kan jag förstå att du ha haft det tråkigt.
  Jag hoppas att det blir bättre när ni börjar på riktigt och att ögoninflammationen försvinner :(

  SvaraRadera
 2. vad tråkigt :(
  vad pluggr du för något? :)

  SvaraRadera
 3. sv: aha, det gör jag också :) har du tänkt läsa vidare på universitet sen?

  SvaraRadera

Följ mig på Instagram @johanna.berglund