10 maj 2014

SC - Gräs

'Jag, Amanda och Aina har en fotochallenge som vi kallar Saturday Challenge där vi varje lördag med hjälp av våra kameror tolkar olika teman.'

Veckans tema är "gräs". Jag har varit frånvarande den här veckan som ni säkert märkt. Lusten att blogga brukar inte vara så stor när jag kommer hem ifrån skolan, ibland så startar jag inte ens datorn på hela dagen (!!), inte ens igår när jag bara varit i skolan ca 2 timmar orkade jag blogga. Lazy much? Jaja, här är i alla fall mitt bidrag till veckans SC. Känner ni igen bilden? Det är en gammal favorit från 2012 som har fått en ny redigering och äran att representera veckans tema då jag inte har hunnit fota något nytt som passar.

2 kommentarer:

  1. Tack du :)
    Himla härlig bild!

    SvaraRadera
  2. Så väldigt fint! Får mig att tänka på sommaren :)

    SvaraRadera

Följ mig på Instagram @johanna.berglund