26 april 2014

SC firar 2 år!


I hela två år nu har jag, Aina och Amanda tolkat massa olika tema med hjälp av våran kreativitet och våra älskade kameror. I morgon fyller våran fotoutmaning Saturday Challenge två år men det känns som att det var igår som vi drog igång. Jag är väldigt glad och imponerad över att vi har lyckats hålla igång så länge och hoppas att vi kommer fortsätta ett bra tag till! SC ger min alltid en anledning till att fotografera även om inspirationen är låg vilket leder till att jag ofta får lära eller uppleva något nytt.
Dagen till ära så är detta inlägg nummer 100.
Jag antar att det betyder att jag trivs rätt bra på Blogger.

1 kommentar:

  1. Helt förvånad över att vi har lyckats, positivt överraskad! Hoppas att vi håller på länge till, vi alla verkar ju trivas så bra med den :D

    SvaraRadera

Följ mig på Instagram @johanna.berglund