23 februari 2014

Yet not my worst day

Jag och min bebis, den enda jag kan anförtro mig till!

Jag har varit på grymt dåligt humör idag. Jag har känt mig ensam, ledsen och irriterad och jag vet knappt varför. Jag har varit ett känslovrak och stört mig på minsta lilla grej. Varför? Samtidigt så har jag även varit förbannad men det vet jag i alla fall anledningarna för. Just nu vill jag bara krypa ner under täcket, sätta på en film och försvinna från verkligheten ett tag...

Jag struntar i SC den här gången. Jag hann inte riktigt igår och orkar inte idag.
Nu ska jag se film, antingen något åt det "barnsliga" hållet eller något lite mer tungt. Får se.

Förlåt för ett deppigt inlägg, jag vet att jag brukar undvika sådana men inte idag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Följ mig på Instagram @johanna.berglund