08 februari 2014

Sims har flyttat in!

Alla spelen är installerade, nu kör vi! Instagrambild @johannaewaberglund

Jag skäms nästan lite över hur dålig bloggare jag har varit den här veckan men min uppmärksamhet har varit på annat håll, fortfarande i bloggvärlden dock. Jag håller nämligen på med JojjoDesign's nya sida och pga det har jag heller inte gjort några bloggdesigner, jag vill ha sidan klar först så jag slipper länka den gamla. Men den är på mållinjen nu och i morgon kanske jag hinner göra färdigt den. Ikväll hinner jag i alla fall inte för nu väntar Sims. Jag är så jäkla glad, har nämligen fått ett nytt grafikkort så nu klarar min dator av Sims, innan har jag spelat på pappas, enda sedan jag började spela faktiskt, vilket inte har varit några problem men både jag och pappa har börjat tröttna så han köpte mig ett grafikkort. höhö. Nu kan jag spela när jag vill, hur länge jag vill utan att ta hänsyn till om någon annan vill ha datorn. Yeeeey!

2 kommentarer:

 1. Hej! Har du något bra tips på hur man kan plantera utan att zombierna äter upp det? Jag tycker det är synd att man inte kan bygga växthus som man kunde göra i The Sims 2.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Jag har inte Övernaturligt och där med inga zombies så jag vet inte faktiskt. Men du kan ladda ner väggar och tak för växthus, vet dock inte om det fungerar. Annars kan du sätta staket runt och låsa grinden, det borde gå.
   xo

   Radera

Följ mig på Instagram @johanna.berglund