01 februari 2014

SC - Inredning

'Jag, Amanda och Aina har en fotochallenge som vi kallar Saturday Challenge där vi varje lördag med hjälp av våra kameror tolkar olika teman.'

Veckans tema är "inredning". Jag älskar att inreda med böcker och låta de finaste ligga framme, det ger en kreativ och personlig känsla i rummet. Jag gillar att läsa Astrid Lindgrens böcker och försöker fynda någon på Second Hand då och då, dem är finast när dem är lite använda. Nyaste tillskottet är Barnen på Bråkmakargatan som min syster fyndade åt mig strax innan jul.

4 kommentarer:

  1. Superfina bilder! Älskar lampan :D

    SvaraRadera
  2. De förstår jag! Vart är den köpt? :) Sån skulle passa sjukt bra i min framtida lägenhet ^^

    SvaraRadera
  3. så himla fina bilder du tar, kram. <3

    SvaraRadera

Följ mig på Instagram @johanna.berglund