01 januari 2014

Välkommen till min nya blogg!


Hej och varmt välkommen till mitt nya kryp in. Nytt år, ny blogg. Från och med idag kommer ni finna mig, Johanna, här på Blogger istället för blogg.se. Den gamla bloggen kommer ligga kvar för mig att minnas tillbaka men också för er, främst tror jag att ni som använder mina designtips uppskattar om den finns kvar.
På tal om designtips, jag kommer fortsätta med det här och då kommer jag även göra för Blogger-användare, grymt va! Designtipsen kommer, precis som på blogg.se, vara baserade på era frågor och önskemål efter vad ni vill veta. Så tveka inte att fråga, jag må vara ny på Blogger men har ägnat mig åt bloggdesign i 4,5 år så jag ska nog kunna svara på en del. Jag har ju trorts allt lyckats designa min egna blogg...
Jag kommer även fortsätta med Veckans blogg och drar igång på måndag. Jag är även fortfarande med i Saturday Challenge.
Ny blogg men inga förändringar, i stort sett.

Alla kategorier, länkar samt bloggarkivet finnes längst ner under inläggen.

Till alla nya besökare: Hej, vad underbart att träffas! Ni kommer kunna läsa mer om vem tusan jag är under fliken "Om mig" alldeles strax.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Följ mig på Instagram @johanna.berglund