23 januari 2014

Ny bloggdesign


Nytt utseende på bloggen igen. Jag ville förbättra navigeringen med en Drop Down-meny istället för att man ska behöva scrolla ner till Footern för att hitta kategorierna och det fungerade inte riktigt med designen jag hade så gjorde helt enkelt en ny. En del kategorier existerar inte ännu så deras länkar är tomma tills dess, i fall ni undrar varför några inte fungerar. Som ni kan se på bland annat bilden ovan så kommer jag börja med bloggdesigntips, som jag nämnt tidigare. Jag kommer förmodligen inte att återpublicera de tipsen som jag redan skrivit på den gamla bloggen om jag inte får frågan igen. Jag kommer tipsa för både Blogger och Blogg.se och tipsen kommer främst vara baserade på era frågor om vad ni vill veta. Jag kommer göra en sida där ni kan lämna era designfrågor så att alla är samlade på ett ställe, tills dess går det bra att kommentera i vilket inlägg som helst.
Vad tycks om den nya designen och menyn? Bättre?

2 kommentarer:

  1. Den nya designen blev jätte fin och dropdown funktionen helt toppen :)

    Veckans tema blir sport :)

    SvaraRadera
  2. Åh, den blev jätte fin! Super snygg, verkligen! :D

    SvaraRadera

Följ mig på Instagram @johannaewa.se