Info & kontakt


Johanna Ewa Berglund

Jag är en kreativ student med social ångest som drömmer om ett hus på landet med en idyll som tagen ur en Astrid Lindgren-saga. Jag gillar att skriva och har bloggat sedan februari 2009. Jag har även intresse för fotografering och inredning, film, tv-serier och datorspel. Jag är Tigerfadder, gillar att läsa Astrid Lindgren-böcker, besöker gärna Vallarnas friluftsteater och samlar på julkalendrar DVD.

Jag började fotografera runt år 2006 när jag fick min första egna digitalkamera. I dag använder jag min smidiga systemkamera Sony A6000 samt min mobiltelefon Samsung Galaxy S7. Redigerar mina bilder gör jag i Adobe Photoshop Elements 11 och appen VSCO.

Under hösten 2017 började jag återuppta mina studier och kombinerar de med ett extraarbete som dagmatte/ hundvakt. Under 2019 hoppas jag få påbörja en barnskötarutbildning.


Follow


Kontakt

johannabloggar[at]gmail.com
johannaberglund.weebly.com


fotobloggar.nu

4 kommentarer:

 1. frideborg lindman25 juli 2014 08:47

  Va kul. lycka till johanna. Vilken spännande tillvaro. Hoppas att du får många designjobb.

  SvaraRadera
 2. Kan man fortfarande beställa design av dig? Jag är intresserad av att beställa en header isåfall.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, absolut! Jag är på väg att väcka min designverkstad till liv nu igen efter några månaders paus. Läs mer om hur du beställer på www.studiojohannaewa.se/p/paketlosningar.html :)

   Radera

Följ mig på Instagram @johannaewa.se