Vem är Johanna?JOHANNA EWA BERGLUND
24 år. Hammarö, Värmland.
Follow

Jag är en kreativ student som drömmer om ett hus på landet med en idyll som tagen ur en Astrid Lindgren-saga. Jag gillar att skriva och har bloggat sedan februari 2009. Jag har även intresse för bland annat fotografering, webbdesign och Photoshop, inredning och julen, TV-serier och film, pyssel och The Sims 3.

Jag är Tigerfadder, gillar att läsa Astrid Lindgren-böcker, besöker gärna Vallarnas friluftsteater, älskar doften av regn och samlar på julkalendrar och favoritserier på DVD.

Jag började fotografera runt år 2006 när jag fick min första egna digitalkamera. I januari 2012 gjorde jag äntligen slag i saken och köpte min första systemkamera, en Canon EOS 550D. I juli 2013 gjorde jag en uppgradering till min älskade Canon EOS 60D som jag använder än i dag.

Jag kämpar för ett friskare och hälsosammare liv. Jag börjar under hösten 2017 att återuppta mina studier och kombinerar de med att arbeta deltid på en förskola.

Jag klev in i bloggvärlden och skapade min första blogg den 20 februari 2009 (på Blogg.se). Bara några månader senare hade jag dragit på mig titeln "Bloggdesigner". Jag designar alltid min egna bloggar själv och har även hjälpt många andra med deras.

Jag har skapat hundratals bloggdesigner sedan det begav sig.

Under hösten 2013 bestämde jag mig för att testa en ny bloggportal, lämna min gamla blogg och börja om, och framförallt lämna den gamla portalen. Den 1 januari 2014 flyttade jag in här. Jag trivs finfint och numera driver jag alla mina bloggar via bloggportalen Blogger.


fotobloggar.nu

Utvalt inlägg

Då kommer mina TV-serier tillbaka