11 augusti 2019

The SilenceThe Silence (2019) | ★★★✩✩

They're listening.
Skräckinjagande varelser som lokaliserar sitt människobyte med hjälp av ljud har försatt världen i skräck. 16-åriga Ally Andrews förlorade hörseln som barn och söker tillflykt på en avlägsen plats med sin familj. Men under sin resa stiftar de bekantskap med en ondskefull sekt som vill utnyttja Allys förstärkta sinnen.

Medverkande:
Kiernan Shipka, Stanley Tucci, Miranda Otto, Kate Trotter, John Corbett
Regi: John R. Leonetti | Genre: Skräck, Thriller | Längd: 1 t 30 min

Kommentar:
För mig som inte är något vidare förtjust i skräckfilmer, och därmed har sett rätt få, gick denna faktiskt an. Handlingen är aningen förutsägbar och kanske inte så unik men filmen lyckas verkligen bra med den obehagliga stämningen. Jag ger den en svag trea. Sevärd tycker jag, men det är oklart om jag kommer se om den igen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Följ mig på Instagram @johanna.berglund