24 april 2018

En solig vårpromenad



Tre favoriter från promenaden.
Några bilder från en härlig promenad i vårsolen som ägde rum för två veckor sedan. Jag tog den andra rundan med min nya kamera, en Sony A6000 som jag är riktigt nöjd med. Det känns så bra att äntligen ha något mindre som jag lättare kan ta med mig överallt!


16 april 2018

Trailer | Jurassic World: Fallen Kingdom (2018)




Den här filmen har premiär några dagar innan min födelsedag, jag tror att jag ska önska mig ett biobesök i födelsedagspresent. Visste ni förresten att den första Jurassic Park-filmen fyller 25 år samma dag som jag? Om vi utgår från datumet för biopremiären i USA. Jag måste ju bara ha ett dinosaurietema på mitt kalas 😄

Jurassic World: Fallen Kingdom. Fyra år har gått sedan lyxnöjesparken Jurassic World drabbades av en katastrof. Människorna har nu övergivit Isla Nublar där de överlevande dinosaurierna får klara sig själva. När öns sovande vulkan börjar vakna till liv, vill Owen och Claire rädda dinosaurierna från att dö ut på nytt. När de anländer på den farliga ön upptäcker de en konspiration som sätter hela världen i fara.

Premiär: 8 juni 2018


Relaterat inlägg: Den populäraste filmen år 1993
02 april 2018

Journey to the Center of the Earth



JOURNEY TO THE CENTER OF THE EARTH (2008) | ★★★✩✩
Same Planet. Different World.
I Resan till jordens medelpunkt, som den heter på svenska, är Trevor Anderson en geologiprofessor vars häpnadsväckande teorier om en gömd värld vid jordens medelpunkt blir utskrattade i den akademiska världen. Som om inte det räcker kommer Sean, son till Trevors försvunne bror, på oväntat besök. Av en slump finner de anteckningar i en Jules Vernes-bok som har tillhört brodern. En upptäckt som tar dem ut på ett långt och strapatsrikt äventyr.

Medverkande:
Brendan Fraser, Josh Hutcherson, Anita Briem, Seth Meyers, Jean Michel Paré




Regi: Eric Brevig | Genre: Action, Äventyr, Familj | Längd: 93 min

Kommentar:
En bra och trevlig familjefilm. Äventyrlig och underhållande. För mig hade den dock varit lite starkare om de hade hittat Trevors bror vid liv istället, med tanke på att de var så inställda på att han varit död under alla år. Jag älskar Brendan Fraser! Övriga skådespelare gjorde också ett bra jobb. En trevlig familjefilm som jag absolut kan se igen.
Följ mig på Instagram @johanna.berglund