13 december 2018

Lucka 13: Rocky Road (utan nötter)

Recept.
Trevlig Lucia på er allesammans! Luciadagen till ära delar jag med mig av ett smarrigt recept. Detta receptet resulterade i mitt livs första Rocky Road som jag bakade ihop igår kväll. Jag har dock valt bort nötterna som är vanligt att förekomma i Rocky Road, men nötter är inte riktigt min grej. Istället så tog jag lite mer av de andra ingredienserna (mängden som står i receptet). Jag tog även Dumle Gingerbread istället för originalet, vilket blev riktigt gott. Och självklart så kan man välja helt själv vilken choklad man vill använda. Jag valde att testa med ljus choklad denna gången.
En bra grej med Rocky Road är ju att man kan blanda lite som man vill, och så är det väldigt enkelt att göra 😉


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Följ mig på Instagram @johanna.berglund