28 december 2018

Fredagslistan | Året 2018
Saknade du något under år 2018 som du vill ha år 2019?
Jag saknade ork. Ork till det mesta. Och motivation. År 2019 vill jag pusha mig själv mer. Jag vill uppleva nya saker och utnyttja min kreativa sida.

Vad önskar du att du gjort mer?
Följt min lista med mål för året. Jag önskar att jag tog med mig kameran och gick ut alla gånger som jag kände att "nu är det ett perfekt tillfälle att gå ut med kameran". Jag önskar också att jag hade pluggat, motionerat och bloggat mer.

Vad önskar du att du gjort mindre?
Ätit sötsaker, sovit och slöat...

Mest stolt över?
Att jag äntligen vågade byta ut min systemkamera till en kompakt en. Jag bytte alltså ut min Canon EOS 60D mot en lite smidigare Sony A6000 i våras. Jag fick sälja den gamla kameran och alla objektiven för att ha råd (vilket var jäkligt läskigt, för tänk om jag inte skulle bli nöjd) med den nya. Men jag är jättenöjd över bytet och valet av kamera. Nu behöver jag inte bli begränsad av kamerans storlek längre.

Vad spenderade du mest pengar på?
The Sims 4, mat och kläder.

Favorit på TV?
Systrar 1968, julkalendern Storm på Lugna Gatan, Springfloden, Andra åket, Riverdale och Lost in Space.

Bästa nya filmen du såg?
The Christmas Chronicles tror jag.

Bästa boken du läste?
Den enda boken jag fick läst i år är en Madicken-bok. Men den var bra.

Bästa musikaliska upptäckten?
Jag upptäckte att Emil Assergård är ju rätt så bra på sin sak.

Vad tänker du göra annorlunda nästa år?
Följa mina mål. Och vara snällare och ta bättre hand om mig själv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Följ mig på Instagram @johanna.berglund