08 september 2018

Mina höstplaner
I går publicerade jag en Fall Bucket List på min julblogg och jag kom nu på att den passar ju att lägga upp här också. Jag vill bli mer aktiv och personlig i mitt bloggande så att berätta om mina höstplaner kan ju vara en bra början. Jag la även till en punkt som är mer relevant för denna blogg.

Fall Bucket List 2018

 • Köpa en ny höst-/ vinterjacka
 • Läsa Pedagogiskt ledarskap på Komvux
 • Rösta i valet [✔] och eventuellt följa valvakan
 • Äta en massa Satsumas medan de är som godast
 • Köpa nya höstkängor
 • Se ikapp på tv-serier samt följa höstens nya säsonger
 • Ta en promenad i regnet
 • Tända en massa ljus
 • Fotografera mera
 • Läsa böcker
 • Påbörja jakten på julklappar
 • Se några gamla julkalendrar
 • Hålla igång bloggandet
 • Planera årets julkalender

Hur ser eran höst ut?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Följ mig på Instagram @johanna.berglund