16 april 2018

Trailer | Jurassic World: Fallen Kingdom (2018)
Den här filmen har premiär några dagar innan min födelsedag, jag tror att jag ska önska mig ett biobesök i födelsedagspresent. Visste ni förresten att den första Jurassic Park-filmen fyller 25 år samma dag som jag? Om vi utgår från datumet för biopremiären i USA. Jag måste ju bara ha ett dinosaurietema på mitt kalas 😄

Jurassic World: Fallen Kingdom. Fyra år har gått sedan lyxnöjesparken Jurassic World drabbades av en katastrof. Människorna har nu övergivit Isla Nublar där de överlevande dinosaurierna får klara sig själva. När öns sovande vulkan börjar vakna till liv, vill Owen och Claire rädda dinosaurierna från att dö ut på nytt. När de anländer på den farliga ön upptäcker de en konspiration som sätter hela världen i fara.

Premiär: 8 juni 2018


Relaterat inlägg: Den populäraste filmen år 1993

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Följ mig på Instagram @johanna.berglund