07 januari 2018

Vecka 1Sammanfattning av veckan:
Veckan började med fyrverkerier, precis som årets första dag brukar göra. Nyårsdagen blev en riktig slappar dag i soffan framför några filmer, en beställning från OnlinePizza.se och en återkommande huvudvärk. På tisdagen var det dags att återgå till arbetet. Jag arbetade även torsdagen och fredagen. Det blev tre lugna arbetsdagar med 1-6 barn på 3-4 personal.

Under veckan anlände några paket med lite nya kläder, årets kalender från Personligalmanacka.se samt en Maria Lang-box som jag vann hos Em. Jag hade först inte planerat att beställa en kalender i år men så visade min syster upp sin och så blev jag lite sugen trots allt. Denna gången hade jag ingen inspiration att designa omslaget själv dock utan valde ett som redan fanns som jag gillade.

Veckans serier:
Jag kollade igenom Maria Lang-filmserien och fortsatte lite på mitt That '70s Show-maraton som närmar sig slutet nu. Jag kollade även på några avsnitt av Medium som jag håller på att se om.

Veckans bild:


Veckans bästa blogginlägg/ vlogg:
Jag väljer faktiskt mitt egna blogginlägg som jag skrev i fredags, "Fredagslistan | 18 saker för 2018". Jag blev så himla nöjd med listan och så peppad på att utföra allt som står på den.

Vad jag ser fram emot till nästa vecka:
Att återgå till vardagen på riktigt och komma igång med nya, fungerande vardagsrutiner. Jag ser fram emot en ledig måndag för att sedan arbeta tre dagar (tis, tors och fre) och återvända till våran egna avdelning efter barnens julledigheter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Följ mig på Instagram @johanna.berglund