13 januari 2018

Tjugondag Knut körs julen utDags att spräcka julbubblan?
Den här bilden tog jag på vägen hem från jobbet i går. Snön dalade ner nästintill hela dagen. Det var riktigt mysigt och alldeles lagom kallt. I dag är det tänkt att julen ska plockas ner i lådorna igen, men hur ska det gå till när det plötsligt blev så vinterfint ute och julgranen känns mer passande än någonsin? Jag ska i alla fall göra ett försök att börja plocka lite under dagen. Min plan är att börja med ljusstakar och adventsstjärnor, sånt som syns utifrån, sedan får vi se hur långt jag kommer. Den röda ljusslingan på balkongen får lysa månaden ut, minst.


4 kommentarer:

  1. Det är mysigt att vara inomhus när det snöar ute.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det är det verkligen. Det är inte lika mysigt när man ska cykla till jobbet bara, haha.

      Radera

Följ mig på Instagram @johanna.berglund