30 november 2017

Smakbox VINTERFEST
I dag anlände min andra Smakbox. Smakboxen för december har temat Vinterfest och bjuder på både julmust, pepparkakor och chokladpraliner. Jag är så taggad på att testa allt! Hittills har jag bara ätit några pepparkakor med apelsinsmak från Nyåkers och de var otroligt goda. Rekommenderas! I kväll ska jag testa linschipsen och pralinerna och saffransaromen sparar jag till julbaket nästa helg 😉

Vill du också testa Smakbox? Med koden qqpwtp får du 10% rabatt på din första box!
21 november 2017

Trailer | Mordet på Orientexpressen (2017)Jag vet inte riktigt varför men jag känner starkt att jag vill se på den här filmen.

Mordet på Orientexpressen. Vad som börjar som en extravagant tågresa genom Europa utvecklas snabbt till ett av de mest spännande mysterier som någonsin berättats. För en av tågets passagerare ska resan bli den allra sista, och alla övriga medresenärer är misstänkta. Tiden är knapp och en man måste lösa pusslet innan mördaren slår till igen.

Premiär: 24 november 2017
19 november 2017

En Stargate i årets julkalenderJulkalendern 2017.
Det är bara 12 dagar kvar nu sedan är det december och dags för julkalendern. Årets julkalender i SVT heter Jakten på tidskristallen och beskrivs som ett spännande och juligt sci-fi-äventyr om onda krafter som ska stoppa tiden. Bara tre barn och deras professor kan rädda universum - och julen. Låter inte det spännande? Jag vet inte om jag vågar hoppas på en massa julstämning men Eva Rydberg ger mig förhoppningar om att det i alla fall kommer bli underhållande. Och kolla in trailern, de har ju för sjutton en Stargate!

Min egna julkalender här på bloggen är såklart tillbaka i år igen - en sådan tradition bryter man inte efter såhär många år. Mellan den 1 till 24 december blir det daglig, julig uppdatering för sjunde året i rad.
18 november 2017

Min första Smakbox
Förra veckan lyckades jag hamna på Hittabox.se. Jag minns inte riktigt hur jag tog mig dit men när jag lämnade sidan var jag i alla fall en prenumeration på Smakbox rikare. Och 100 kr fattigare i plånboken. Ja, du läste rätt. Jag betalade endast 100 kr för min första box. Allt på bilden fick jag för en hundralapp, hur fantastiskt är inte det? Framtida boxar kommer dock kosta 199 kr men så välfylld som den första boxen var kommer det helt klart vara värt det.

I torsdags efter jobbet fick jag äntligen hämta min första Smakbox. Jag fick en lättare chock när jag fick se hur stor lådan var. Hur skulle jag få med mig denna hem på cykeln? Men det löste sig ganska snabbt och hem kom jag till slut. Jag satt länge och gick igenom alla produkter i lådan. Tog några bilder innan jag provsmakade lite Loka Crush Ananas. Nu står allt i skafferiet i väntar på sin tur. I kväll ska jag nog unna mig lite lyxig apelsinchoklad från Lindt 😋
Vill du också testa på Smakbox? Med koden qqpwtp får du 10% rabatt på din första box!
15 november 2017

P!nk Carpool KaraokeSom jag har väntat på det här!
Jag gillar att kolla på Carpool Karaokes med James Corden och nu har äntligen min favoritartist P!nk medverkat i ett avsnitt. Vilken lycka!

Jag var i tioårsåldern när jag förälskade mig i P!nk och hennes musik. I 14 år har jag lyssnat, sjungit med och njutit av hennes röst, texter och utstrålning. Hälften av musiken jag har i min mobiltelefon är bara P!nk. Jag har till och med drivit fanbloggar och kollat på dokumentärer om P!nk men ännu inte sett henne på scenen live...
06 november 2017

The BoyTHE BOY (2016) | ★★★✩✩
Den amerikanska barnflickan Greta får en chock när hon börjar sitt nya jobb hos en brittisk familj. Sonen Brahms är inte som alla andra, han är en docka. När Greta gång på gång bryter mot de strikta regler som familjen satt upp för Brahms skull, så börjar det hända en rad otäcka saker, oförklarliga saker som får henne att tro att dockan är levande.

Medverkande:
Lauren Cohan, Rupert Evans, James Russell, Jim Norton, Diana Hardcastle
Regi: William Brent Bell | Genre: Mysterium, Skräck, Thriller | Längd: 97 min

Kommentar:
En bra story och lagom skrämmande för mig som inte gillar skräckfilmer något vidare. Jag älskar dock mysterium så denna går hem hos mig. Riktigt obehaglig mellan varven. Lauren Cohan lockade mig till att se denna film och jag blev inte besviken.
Följ mig på Instagram @johannaewa.se