15 juni 2017

När lillebror tog studenten


Canon EOS 60D + Tamron 17-50mm f/2.8

I dag har jag bara känt glädje och stolthet. Grattis till studenten älskade lillebror!
14 juni 2017

Trailer | Feed (2017)
Troian Bellisario OCH Tom Felton, denna måste jag se!

Feed. Olivia and Matthew Grey, 18-year-old twins born into a world of privilege and high expectations. There are almost no boundaries between them; even their dreams are connected.

Premiär: 18 juli 2017 (USA)
11 juni 2017

Vecka 23
Hur skulle du kort sammanfatta veckan? Har veckan varit bra eller dålig?

Veckan har varit bra. Jag har haft min syster på besök i några dagar och hon har bland annat hjälpt mig att städa och röja lite här hemma, vilket verkligen behövdes. Och så har vi haft många mysiga kvällar framför Netflix. Sedan så avslutade jag veckan med att fylla år, hela 24 år fyllde jag i dag! Så det har blivit både tårta, blommor, presenter och shopping i helgen. Jag skaffade även ett abonnemang på Storytel nyss, så nu ska jag börja läsa (och kanske lyssna lite) böcker på allvar! Jag har även kommit igång med mitt designande av bloggar igen.


Veckans bästa serieavsnitt?

Jag har faktiskt inte hunnit se på så mycket serier denna veckan, annat är den nya säsongen av Orange Is the New Black (och Ghost Whisperer) och då såg jag många avsnitt på raken så jag vet inte vad som hände i vilket avsnitt. Men övergripande var det en bra säsong, inte min favorit men heller inte långt ifrån. Så många härliga karaktärer och fantastiska skådespelare det är i denna serie alltså! Ofattbart att vi nu ska behöva vänta ett helt år till nästa säsong.


Veckans bästa seriekaraktär?

Jag fortsätter då på OITNB. Mina favoriter i den femte säsongen var Alex, Taystee och Nicky.


Veckans maratonprojekt?

Jag har tillsammans med min syster börjat kolla om på min favoritserie Ghost Whisperer.


Vad ser du fram emot till nästa vecka?

Min syster kommer tillbaka och bor här i ytterligare några dagar. Och min äldsta lillebror tar studenten, det ska bli spännande och se vad han tycker om sitt studentplakat som jag har gjort helt själv!
03 juni 2017

Trailer | 47 Meters Down (2017)
Jag älskar hajfilmer och jag älskar Claire Holt, så denna filmen ser jag fram emot!

47 Meters Down. Two sisters vacationing in Mexico are trapped in a shark cage at the bottom of the ocean. With less than an hour of oxygen left and great white sharks circling nearby, they must fight to survive.

Premiär: 16 juni 2017 (USA)
Följ mig på Instagram @johanna.berglund