24 september 2017

Vecka 38
Sammanfattning av veckan: 

Denna veckan har bestått av två dagar praktik på förskolan, övriga tre dagarna var jag hemma med magsjuka. Kände mig piggare redan efter en dag men för att inte smitta någon annan rekommenderas man att stanna hemma i 48 timmar så därför blev det totalt tre dagar. Jag gick även upp från sex till åtta timmar på praktiken. Det är svårt att hålla ögonen öppna efter middagen numera.
På lördagen hälsade jag och familjen på hos min syster under förmiddagen då hon fyllt år tidigare under veckan. Hon bjöd på glass och en trevlig pratstund 😊

I veckan har jag även gått igenom och rensat bland gamla bilder från tiden innan systemkameran kom in i mitt liv. Det var väldigt intressant och många gamla minnen väcktes till liv. Jag passade även på att spara bilder från 2016 och 2017 som jag slarvat lite med. Jag sparar allt på en extern hårddisk och på datorn så att det finns minst två kopior.


Veckans serier:

Jag kollade igenom den gamla sjukhusserien S:t Mikael i SVT:s Öppet Arkiv. Jag kollade även ikapp på Teen Wolf som jag låg efter med med några avsnitt och så kollade jag på säsongsavslutningen av Zoo. En riktigt bra säsong lämnar de efter sig!


Veckans bästa seriekaraktär:

Jag måste välja Derek Hale (Teen Wolf). Han var inte med mycket men det var så roligt att äntligen få återse honom!


Veckans bästa blogginlägg/ vlogg:

Samtliga vloggar från Helen Torsgårdens videovecka. Så roligt att äntligen få se lilla Selma och höra om hur familjen har det nu 😃


Vad jag ser fram emot till nästa vecka:

Finalen av Teen Wolf. Tänk att serien slutar efter morgondagens avsnitt, helt ofattbart! Jag hoppas på ett riktigt grymt avsnitt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Följ mig på Instagram @johanna.berglund