14 maj 2017

Vecka 19
Hur skulle du kort sammanfatta veckan? Har veckan varit bra eller dålig?

Dålig bloggvecka, dåligt på fotofronten och jag hade kanske kunnat motionera lite mer, annars ganska bra i övrigt. Jag började veckan med att besöka second hand-butiker och äta hamburgare tillsammans med min syster och hennes sambo och i torsdags firade jag min minsta lillebror som fyllde 15 år. Bra serievecka.


Veckans bästa serieavsnitt?

Riverdale 1x13. Ett händelserikt och mycket, mycket bra avsnitt. Mitt hjärta känner för Jughead. En lite jobbig säsongsavslutning, precis som det ska vara. Nu längtar jag massor till säsong två! Det ska bli intressant att få träffa Hiram.


Veckans bästa seriekaraktär?

Jag måste välja Zelena i veckans musikalavsnitt av Once Upon A Time, hennes sång och framträdande var jättebra. Jag gillar att hon fått lite mer plats i serien.

Veckans maratonprojekt?

Efter att jag förra veckan kollade igenom Hobbit-filmerna, kollade jag denna veckan såklart igenom Sagan om Ringen-filmerna också. Jag påbörjade även en rewatch av Gotham.


Veckans bästa blogginlägg?

"Ska barn verkligen leka krig?" av UnderbaraClara


Vad ser du fram emot till nästa vecka?

Säsongsfinalen av OUAT i morgon med dubbelavsnitt. Städa och dekorera balkongen. Och kanske borde plocka fram kameran lite?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Följ mig på Instagram @johanna.berglund