07 maj 2017

Vecka 18
Hur skulle du kort sammanfatta veckan? Har veckan varit bra eller dålig?

Det har varit lite varierande. Jag var riktigt sliten under onsdagen och torsdagen på grund av dålig sömn men i övrigt var veckan ganska bra, speciellt lördagen då jag och pappa satt och kollade på Hobbit hela kvällen. Veckan bjöd även på flera bra serieavsnitt. Äntligen vet vi vem som mördade Jason i Riverdale, och jag är inte överraskad för fem öre.


Veckans bästa serieavsnitt?

Det var många bra avsnitt denna veckan, men jag väljer Pretty Little Liars 7x13. Veckans avsnitt av PLL var riktigt bra, mycket bättre än förra veckans filleravsnitt. Vi fick kanske inte några svar på seriens alla frågetecken denna gången heller, men avsnittet var ändå ett av de bättre denna säsongen enligt mig. En omtyckt duo med Aria och Emily, mycket Caleb och mycket känslor. Det var väldigt sorgligt när Yvonne dog, jag är dock inte överraskad, tydligen så måste Toby vara med Spencer... Men fint att de hann gifta sig i alla fall.


Veckans bästa seriekaraktär?

Kelly Severide (Chicago Fire). Mera tårar! Varför måste Severide vara den där karaktären som ständigt har en ny flickvän för att han på ett eller annat sätt alltid blir lämnad? Det har gått fem säsonger nu, låt honom få vara lite lycklig någon gång!


Veckans maratonprojekt?

Jag kollade igenom första säsongen av Frontier och de tre samtliga Hobbit-filmerna.


Veckans bästa blogginlägg?

"Tipsinlägg: 5 billiga fotobakgrunder" av Amanda Jona


Vad ser du fram emot till nästa vecka?

Att komma igång med mina dagliga promenader ordentligt. Fira lillebror som fyller 15 år. Och fortsättningen av PLL.

5 kommentarer:

 1. Älskar dessa inlägg!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt att du gillar de, det gör jag med! Efter några veckors uppehåll var det hög tid att börja summera veckorna igen! :)

   Radera
 2. Mördaren i Riverdale kom inte som en chock däremot gjorde det så sjukt ont att den personen var så känslokall när det gjordes!
  Håller med Emelie jätteroliga inlägg att läsa! :D

  Måste komma igång med mina promenader också, men inte kul när man är så förkyld att man knappt kan andas! Men försöker att promenera på rasten på jobbet varje dag om det inte blåser storm :P

  SvaraRadera
 3. Åh vad kul att du gillade mitt inlägg, tusen tack för det! :D

  SvaraRadera

Följ mig på Instagram @johanna.berglund