23 april 2017

Att skapa hemtrevnad på balkongen


Bilder: Pinterest

Min balkong behöver hjälp!
Min balkong behöver verkligen tas omhand bättre. Den är inte mysig eller ombonad för fem öre och inte alls en plats man vill vistas på. Jag vill skapa hemtrevnad. Jag vill få viljan att sitta ute i morgonsolen på balkongen och äta frukost. Jag vill sitta ute och läsa. Jag vill utnyttja min balkong.

I dag mellan vändorna till tvättstugan har jag suttit på Pinterest och letat inspiration och idéer. Mitt mål är en trevlig balkong med färg, ljus och växter. Ljuslyktor, ljusslingor, blommor och textilier.
Jag har dock ett litet dilemma; spindlarna. De råkar trivas väldigt bra på balkongen under sommartid och även om de mest befinner sig i taket eller i hörnen, är det inte speciellt trevligt att ha dem där. Så hur skrämmer jag bort dem?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Följ mig på Instagram @johanna.berglund