12 februari 2017

Vecka 6


Jag fastnade snabbt för Riverdale.

Hur skulle du kort sammanfatta veckan? Har veckan varit bra eller dålig? 

Det har varit en slapp vecka då kylan kom tillbaka och tog med sig både snö och en förkylning. Därav den dåliga aktiviteten på bloggen. Jag orkade i alla fall ta mig iväg och hämta mina nya glasögon som jag är så nöjd med. Jag började kolla på Riverdale under veckan och den blev snabbt en ny favoritserie. Två avsnitt tog det, knappt. Jag har även käkat tacos, kollat på första avsnittet av Van Helsing (helt oplanerat) och pratat en del i Skype med min syster och spelat SSO.


Veckans bästa serieavsnitt? 

Både Chicago Fire (5x12) och Chicago P.D. (4x13) hade riktigt bra avsnitt denna veckan, dock gillade jag inte att Sylvie och Antonio typ gjorde slut så Chicago P.D. var nog lite bättre då.


Veckans bästa seriekaraktär?

Jag har förälskat mig i karaktären Jughead Jones i Riverdale. Eller jag har förälskat mig i hela serien! Men jag gillar honom skarpt, avsnitt efter avsnitt.Jughead spelas av Disney Channel-stjärnan Cole Sprouse.

Veckans maratonprojekt?

Jag har fortsatt kolla lite på The Originals.


Veckans bästa blogginlägg?

"6 tips på snabba & enkla bakrecept till Alla Hjärtans Dag" av Helena Lyth


Vad ser du fram emot till nästa vecka?

The Walking Dead i morgon! Och Riverdale på fredag. Min syster kommer på besök på tisdag och sover över, så det blir lite syskonkärlek på alla hjärtans dag ♥

2 kommentarer:

  1. Oh, kommer Walking Dead tillbaka imorgon.. jag som ligger typ tre-fyra avsnitt bakom. Jaja.

    SvaraRadera

Följ mig på Instagram @johanna.berglund