29 januari 2017

Vecka 4


Bild från januari 2013. Undra vart snön håller hus i år?

Hur skulle du kort sammanfatta veckan? Har veckan varit bra eller dålig?

En hyfsat bra och lugn hemmavecka. Jag är väl inte helt nöjd över veckans prestationer, främst när det kommer till bloggning, fotografering och motionering, men samtidigt så har jag fått mycket annat gjort. Jag har även investerat i en Veet Beauty Styler och gjort ett försök att tona håret.


Veckans bästa serieavsnitt?

Det får nog bli Teen Wolf igen. 6x09 bjöd på känsloladdade flashbacks och en oväntad men uppskattad duo med Liam och Theo.


Veckans bästa seriekaraktär?

Jag har verkligen gillat Kelly Severide i de senaste avsnitten av Chicago Fire. Vilken hjälte!


Veckans maratonprojekt?

Jag har påbörjat min planerade rewatch av The Originals som jag vart lite sugen på samt kollat lite på Charmed.


Veckans bästa blogginlägg?

"20 inläggstips för din blogg" av Alice Lindström


Vad ser du fram emot till nästa vecka?

Jag ser inte fram emot att göra detta men jag ser fram emot att få det gjort, och det är synundersökningen som jag har bokad i morgon. Däremot ser jag fram emot min lunchdejt med syrran som är inplanerad efter besöket hos optikern.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Följ mig på Instagram @johanna.berglund