08 januari 2017

Vecka 1


Lydia in action! "Äntligen" var min spontana reaktion.

Jag tänkte köra en ny grej här på bloggen i år och det är att summera den gångna veckan med hjälp av den här listan som jag har knåpat ihop och anpassat till bloggen. En veckosummeringen helt enkelt som kommer upp på söndagar.


Hur skulle du kort sammanfatta veckan? Har den varit bra eller dålig?

Flera TV-serier är tillbaka från juluppehållet så det har varit en bra vecka. Aningens vemodigt kanske då jag funderat en del på att städa bort julen. Ännu har bara en adventsljusstake åkt ner i lådan då jag kände att det var dags att inviga nya fönsterlamporna i vardagsrummet. Men funderingar om att plocka ner granen och tomtarna har flugit förbi några gånger. Annars en ganska lugn och slapp vecka med mycket bildredigering.


Veckans bästa serieavsnitt? 

Crossovern med Chicago Fire (5x09) och Chicago P.D. (4x09) var väldigt bra, båda delarna. Jag vart så lättad när Louie's biologiska pappa aldrig dök upp då jag vill att Gabby och Matt ska få behålla honom och hela grejen med pingisbordet var ju bara för roligt.


Veckans bästa seriekaraktär? 

Lydia Martin (Teen Wolf). Det var roligt att se henne hantera sina krafter och sin förmåga som Banshee i veckans avsnitt.


Veckans maratonprojekt?

Jag fortsätter min rewatch av The 100 som jag påbörjade under julhelgen och jag började även spontant att kolla på Stargate Atlantis häromdagen bara för att jag köpte två säsonger i mellandagarna.


Veckans bästa blogginlägg?

"Det snällaste vi kvinnor kan göra är att lämna varandra ifred" av UnderbaraClara.


Vad ser du fram emot till nästa vecka?

Jag ser fram emot fortsättningen av Teen Wolf, att plocka bort det sista av julen och att dekorera om i hemmet och hoppas på en fotopromenad i snö. Jag ska även se över bloggens design och minska ner på det sista av julen även här.

2 kommentarer:

  1. Jag ser också fram emot fortsättningen av Teen Wolf, den här säsongen har verkligen varit bra.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, verkligen. Dock saknar jag lite varulvsaction...

      Radera

Följ mig på Instagram @johanna.berglund