25 januari 2017

TV's mest sorgliga dödsfall | Topp 6 (män)
Glenn Rhee (The Walking Dead)
Jim Clancy (Ghost Whisperer)

Neal/ Baelfire (Once Upon A Time)
Lincoln (The 100)

Abraham Ford (The Walking Dead)
Keith Scott (One Tree Hill)


I miss you!
(Okej, Jim "återuppstår" och lämnar aldrig serien men hans dödsscen och begravning är så hjärtkrossande 💔)


Relaterat: TV's mest sorgliga dödsfall | Topp 6 (kvinnor)

3 kommentarer:

 1. Keith och Jim's dödsfall var sorgliga, även om, som du skrev, Jim återuppstod. Neil/Baelfire från OUAT älskade jag som karaktär, men ändå när han dog kunde jag inte låta bli att skratta. Jag låter hemsk, men det är något med OUAT som jag bara inte kan ta på allvar. Varje gång något seriöst eller tragiskt händer så tycker jag det känns så fejkat på något sätt....

  SvaraRadera
 2. Det finns en anledning till att jag inte vågar se vidare på The 100 och det är just Lincolns död, så länge jag inte ser den, så lever han samt Octavia och han är superlyckliga xD haha

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe, ja jag förstår hur du tänker x)

   Radera

Följ mig på Instagram @johanna.berglund