21 januari 2017

TV-serier jag ska börja följa
I vår läggs hela tre stycken TV-serier ner som jag följer och detta tomrum som Pretty Little Liars, Teen Wolf och The Vampire Diaries kommer lämna efter sig måste ju fyllas med något nytt. Jag har under de senaste åren samlat på mig flera serier som jag skulle vilja börja följa eller se men tiden har helt enkelt inte räckt till till alla, men om några månader så räknar jag med att ha några lediga platser i mitt serieschema.

Kommande serier som jag vill följa:

Chicago Justice, Riverdale


Pågående serier som jag vill kolla ikapp och följa:

Frontier, iZombie, Stranger Things, Supernatural, The Crown, Vikings, Westworld, Younger


Avslutade serier som jag vill kolla igenom:

Buffy the Vampire Slayer, Chuck, Gilmore Girls

Listan blev större än jag trodde men högst upp på den ligger just nu Vikings, Frontier, iZombie och Gilmore Girls.
Om du anser att jag har missat någon bra serie, gammal som ny, får du gärna säga till!

4 kommentarer:

 1. älskar vikings, supernatural och buffy. Och många andra braiga i din lista!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Härligt! Vikings tror jag skarpt på.

   Radera
 2. Det blir verkligen ett tomrum när serier slutar följer både PLL och TVD!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, verkligen tomt blir det! TVD kommer bli extra svårt att vara utan...

   Radera

Följ mig på Instagram @johanna.berglund