07 januari 2017

Tre filmer jag vill se på bio under 2017
Skönheten och odjuret | premiär: 17 mars
En filmatisering av Disneys animerade film från 1991, baserad på sagan med samma namn.

Jag har inte sett Skönheten och odjuret på många år men jag är ett alldeles för stort fan av både Disney och Emma Watson för att kunna hålla mig borta från denna!

Pirates of the Caribbean - Salazar´s Revenge | premiär: 24 maj
Kapten Jack Sparrow är återigen jagad av sin gamla nemesis, den skräckinjagande Kapten Salazar. Salazar tänker förgöra varenda pirat på haven och Kapten Jacks enda hopp om överlevnad är att försöka hitta Poseidons mytomspunna treudd, en kraftfull klenod som ger ägaren total kontroll över haven.

Jag har följt den här filmserien och ska självklart se även denna. Att Orlando Bloom är tillbaka som Will Turner, gör det bara ännu mer lockande. Det har även gått rykten om att Keira Knightley kommer synas till...

Apornas planet: Striden | premiär: 14 juli
Efter att aporna genomlidit fruktansvärda förluster brottas Caesar med sina mörka instinkter och påbörjar sin jakt på hämnd. När de till slut möts öga mot öga, kämpar Caesar och översten i en storslagen strid som kan avgöra ödet för båda arterna och planetens framtid.

Jag har en slags hatkärlek till Apornas planet. Det är väldigt onödigt och sorgligt med allt krigande och dödande, men filmerna är så bra och välgjorda att de ändå går hem hos mig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Följ mig på Instagram @johanna.berglund