11 januari 2017

5 saker jag inte kan leva utan


Min syster och bästa vän.

Min familj - Den tryggheten man känner när man är nära sin familj är bland det bästa som finns!

Min mobil - Jag har den alltid med mig och den finns alltid nära till hands. Min mobil är ett av mina viktigaste ting för att jag ska känna mig trygg. Kontakten med vänner och familj och möjligheten att ringa efter hjälp. Livsviktigt.One Tree Hill ligger på topp 5.

Mina TV-serier - Den ultimata underhållningen och sysselsättningen för min del, och det kan aldrig bli för mycket eller för många.

Min Aloe Vera Gel - Nödvändigt för att lugna min torra, känsliga, lättirriterade hud.

Min dator - Utan min dator skulle jag inte kunna ägna mig åt det jag har älskat att göra mest av allt i snart åtta års tid, nämligen att blogga! Och att blogga via mobilen är inte på långa vägar samma sak.


Vad skulle du aldrig klara dig utan?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Följ mig på Instagram @johanna.berglund