27 juni 2016

Serielista | 15 frågor om TV-serier
Vilken tv-serie var den första du verkligen förälskade dig i? Ghost Whisperer.
Vilken tv-serie maraton-kollade du på senast? Orange is the New Black och nu har jag påbörjat Game of Thrones.
Vilken tv-serie gav du senast upp att titta på? Rederiet :P
Av vilken tv-serie kan du alltid se repriser om och om igen utan att tröttna? Ghost Whisperer, One Tree Hill och The Walking Dead.
Vilken är din alla tiders favorit tv-seriekaraktär? Melinda Gordon från Ghost Whisperer och Damon Salvatore från The Vampire Diaries.

Största tv-beroende just nu? Scream och Game of Thrones.
Vilken är din favorit inledningslåt eller vinjett? De i Game of Thrones, Pretty Little Liars och Veronica Mars.
Vilken komediserie rankar du som den absolut bästa? Home Improvement och Chuck.
Vilken dramaserie rankar du som den absolut bästa? Ghost Whisperer och One Tree Hill.
Vilka serier/vilken serie skäms du över att du fortfarande inte har sett? Supernatural. Det är en stor serie med massa säsonger och övernaturliga varelser. Över 260 avsnitt och jag har inte sett ett enda.

Vilken tv-serie får dig alltid att brista ut i gråt? Ghost Whisperer.
I vilken tv-serie värld skulle du helst vilja leva? Jag skulle vilja säga The Vampire Diaries för att Damon finns där, men det har förekommit lite väl mycket död och monster där de senaste säsongerna så jag väljer Ghost Whisperer för att Grandview är en sådan mysig liten stad. Att leva i Tree Hill (One Tree Hill) skulle inte heller vara så fel.
Vilken tv-serie scen fick dig att fullständigt falla av stolen, tänk cliffhangers etc.? The Walking Dead, Empire och Game of Thrones har några sådana moments.
Vilken tv-serie klarar du bara inte av eller vilken är den sämsta tv-serie du sett? Ingen, inte vad jag kan komma på nu i alla fall. Jag ödslar ingen tid på dåliga serier.
Vilken nedläggning sörjer du mest över? (alt. vilken tv-serie saknar du mest?) One Tree Hill.
10 juni 2016

Snart 23 år


Canon EOS 60D + Canon EF 50mm f/1.8 II

Tänka sig, imorgon firar jag min 23:de födelsedag och jag ska bjuda hem en lite större skala gäster för första gången. Tio sittplatser har jag fått ihop med soffan och diverse stolar, så jag har bara bjudit mina närmaste. Det är inte så mycket att fira egentligen, jag tycker bara att det ska bli roligt med en fikastund med nära och kära.
05 juni 2016

En liten present till mig själv
Jag tog mig precis friheten att köpa en födelsedagspresent till mig själv, för det tycker jag att man ska göra. På lördag fyller jag 23 år och jag firar mig själv genom att köpa en ny kameraväska! Först suktade jag lite efter en Bowery Smoke från ONA men jag kom inte riktigt överens med plånboken så jag kollade in eBay istället och fann denna snygga, mörkbruna i läder (ej äkta) för knappt 300 kr, och den fick det bli den här gången! Nu väntar jag spänt på leveransen...
Följ mig på Instagram @johanna.berglund