27 december 2016

TV-serier jag började följa under 2016
Skam.
Ingen har väl missat den norska, populära serien 'Skam', och tack vare min syster gjorde inte jag det heller. Jag är inte helt frälst i serien som många andra verkar vara men jag tycker absolut att den är väldigt bra. Jag har hittills sett säsong 1 och 2.

The Night Shift.
Jag kommer inte ihåg exakt hur jag fick intresset för att kolla in 'The Night Shift' men jag gissar på att jag läst om den på andra seriebloggar. Jag började mitt tittande ganska så intensivt men nu kollar jag på ett avsnitt då och då när tillfälle ges.

Zoo.
'Zoo' låg i min watchlist ett tag, sedan berättade min syster att hon hade börjat kolla på den och då kände jag att det var dags för mig också. Perfekt när flera av mina "ordinarie" serier hade säsongsuppehåll.


- BONUS -

Charmed.
'Charmed', eller 'Förhäxad' som den heter på svenska, har jag ju inte börjat följa eftersom att den inte går längre, men jag började kolla på den under 2016. Efter att ha hört mycket gott om den påbörjade jag ett spontant maratonprojekt och såg igenom första säsongen. Nu kollar jag på ett avsnitt då och då i brist på annat.

5 kommentarer:

 1. Av dessa har jag bara sett Skam! Får kanske kolla in de andra :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ingen har nog missat Skam nu :P Det tycker jag att du ska göra!

   Radera
 2. Jag har fortfarande inte sett Skam då jag inte tycker det verkar vara min typ av serie, men då alla verkligen dyrkar den borde jag kanske ge den en chans ändå ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tycker absolut att du ska ge den en chans om du är nyfiken på den :) Jag blev "tvingad" av min syster att se den, annars hade jag nog aldrig gjort det.

   Radera

Följ mig på Instagram @johanna.berglund