22 oktober 2016

Ny bloggdesign
Före & efter!
Eftersom att ja inte har ändrat bloggdesignen något större på drygt ett år, var tanken att jag skulle göra det nu. Jag har den senaste tiden bara bytt header och typsnitt när jag känt för en uppdatering. Nu blev det dock ingen jättestor förändring men att menyn har fått hoppa upp över headern istället för att ligga under gör väldigt mycket tycker jag eftersom att menyn har legat på exakt samma plats så himla länge. Den nya designen på headern bidrar en del också. Jag har aldrig haft något liknande förut så det känns riktigt fräscht :)
Om ca en månad kommer en juligare uppdatering!

Jag är nöjd, vad tycker ni?

2 kommentarer:

 1. Fint, enkelt är bäst i min mening, så snyggt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. I min också. Stilrent, personligt och inbjudande. Och läsvänliga texter och lätt att navigera.
   Tack så mycket!

   Radera

Följ mig på Instagram @johannaewa.se