07 oktober 2016

Gästblogga om Din bästa julfilm!
Hej!
Årets julkalender är, som vanligt såhär års, under full planering och i år tänkte jag justera innehållet en aning, precis som jag har gjort på resten av bloggen. Och jag skulle vilja ha med er i min julkalender, er mina läsare. Jag söker därför efter 4 bloggare som vill tipsa om sin favoritjulfilm på min blogg i december. Självklart kommer ditt namn och din blogglänk finnas med i inlägget. Intresserad?
Mejla mig på jojjo_berglund[at]hotmail.com och ange "Gästblogga" i ämnesraden. Skriv i mejlet två tänkbara julfilmer (en som reserv om flera skulle välja samma) som du skulle vilja tipsa om + ditt namn och bloggadress. Jag återkommer med mer info på mejlen.

Tack på förhand.

UPDATE (9/10): Söker fortfarande en person till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Följ mig på Instagram @johanna.berglund