Blogguppskattning | Karins Universum

september 13, 2016

Jag kommer under de närmaste veckorna, tillsammans med några andra film-, bok- och seriebloggare, visa min uppskattning till bloggar inom just det ämnet. Denna vecka är Karins Universum först ut.Varför jag läser bloggen och vad jag uppskattar mest med den. 
Jag läser Karins blogg för att få inspiration. Jag har bara följt Karin sedan i våras, så jag håller fortfarande på att lära känna henne, men hennes blogg är redan en stor inspirationskälla för mig, speciellt inom film och TV men även i sin helhet. Det jag uppskattar mest med Karins Universum är alla inlägg om film och TV, såklart, men jag gillar att hon bloggar om annat, mer personliga saker, också.

Utvalda inlägg: "Betygsätter Veronica Mars pojkvänner", "En lista om hösten", "Veckans tema | Vänner".

Kolla även in

1 kommentarer

Månadens film

Lucka 4: Månadens film