17 juni 2015

Före & Efter IV


Nu är det dags för ett före & efter-inlägg igen. Bilderna till vänster har genomgått en liten justering av ljuset i DPP eller Camera Raw och bilderna till höger är slutresultatet efter en vända i Photoshop. Som ni säkert kan se är jag inte rädd för att beskära mina bilder när det behövs för ett få en finare helhet. :)
12 juni 2015

Min födelsedag

© Johanna Berglund, Canon EOS 60D + 60mm f/2.8 Macro USM

Tänka sig, jag har blivit ett år äldre sedan jag bloggade sist, och ändå var det bara för tre dagar sedan. Igår var det den 11 juni vilket innebar att det var min 22:a födelsedag. Jag spenderade eftermiddagen hemma hos mamma där jag umgicks med lillebror och käkade glass i solen.

Jag tog med mig kameran och cyklade ut dit i det varma sommarvädret och fotade lite i trädgården. På söndag ska jag dit igen för att bjuda släkten på jordgubbstårta :) Nu känns det verkligen som sommar!
06 juni 2015

Lite födelsedag i förskott

© Johanna Berglund, Canon EOS 60D + 50mm f/1.8 II

Nästa vecka fyller jag 22 år och idag har farmor varit här för att fira detta. Även pappa är hemma i helgen så jag har fått presenter från två personer redan. Lite blommor, pengar, presentkort och DVDs, precis vad jag behöver. Pappa har bidragit med Albert & Herberts jul till min julkalendersamling samt The Vampire Diaries säsong 2! Den sista pusselbiten (läs: säsongen) i min Medium-samling föll på plats i julas så nu samlar jag på TVD istället. Det är ett måste att ha favoritserierna på DVD!
04 juni 2015

Throwback Thursday: Grönska i juni 2013

© Johanna Berglund

Det finns nästan inget roligare än att ge gamla bilder en ny chans - en ny redigering och ett nytt liv.
02 juni 2015

Vad är ditt bästa serietips?Jag ser på en hel del serier, både nya och gamla, men funderar på att utvidga antalet lite till och tänkte därför söka lite serietips. Från er då såklart! Serierna ovan (Vikings, Arrow, Castle och Supernatural) är några som jag har stött på och blivit lite intresserad av. Kan ni rekommendera dessa? Ni är hemskt välkomna att komma med andra tips också.

Här är en lista på pågående serier som jag redan följer:
Pretty Little Liars
The Vampire Diaries
The Originals
Game of Thrones
Orange is the New Black
Teen Wolf
Chicago Fire
Chicago P.D.
The 100
The Walking Dead
Under the Dome
Once Upon A Time
Gotham

Och en med avslutade serier som jag sett:
One Tree Hill
Ghost Whisperer
Veronica Mars
Stargate SG-1
Stargate Atlantis
Medium
Följ mig på Instagram @johanna.berglund