Musik som fulländar dagen

november 18, 2015




Vad skulle livet vara utan musik?
Lite gråare tror jag, och tystare såklart. Vi har alla vårt egna, personliga, unika förhållande till musikvärlden. Vissa lever i den, vissa lyssnar bara på den. Jag bara lyssnar, spontanlyssnar för det mesta. Det blir mycket P!nk, för vad jag älskar den kvinnans musik! Jag har en spellista med alla hennes låtar som jag shufflar igenom nästan varje dag för att bryta tystnaden. Det är omöjligt att tröttna.

En annan artist som jag lyssnar mycket på är countrysångaren Scotty McCreery. Hans röst är underbar. Här ovan kan ni lyssna på hans senaste singel "Southern Belle" - den är jättebra, jag lovar ;)

Vad/ vem lyssnar du helst på en helt vanlig dag?

Kolla även in

0 kommentarer

Månadens film

Lucka 4: Månadens film