23 oktober 2015

Plötsligt så bara händer det


Och så var den dagen äntligen kommen, dagen då jag äntligen lyckades med det som igår kändes så omöjligt att genomföra. Jag har fått in en så kallad Full Size Header på min blogg. Äntligen! Jag har försökt förut, jag har googlat, testat och misslyckats, men så igår kväll så kom jag på det. Lösningen! Återigen så träffas jag av beviset på ett inget är omöjligt bara man ger det lite tid.

Med andra ord så vill jag med det här inlägget bara introducera er för min nya bloggdesign!
Och meddela att jag nu kan erbjuda Full Size Header även på Blogger.

4 kommentarer:

  1. Snygg heder och många fina bilder på din blogg! I mobil versionen kommer inga bilder upp i hedern men det kanske är meningen?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack så mycket! Jag har inte brytt mig om att designa mobilversionen ännu.

      Radera

Följ mig på Instagram @johannaewa.se