04 april 2015

SC - PåskJag, Amanda, Aina, Malin och Erica har en fotochallenge som vi kallar Saturday Challenge där vi varannan lördag tolkar olika teman med hjälp av våra kameror och våran kreativitet.

Veckans tema är: Påsk.

Temat är "påsk", idag är det påskafton och därför bjuder jag på en bild på mina älskade chokladägg som nästan är finare än vad dem är goda. Att äta ostbollar, chokladägg och dricka påskmust samt se på The 100 är hur jag spenderar min dag.

Jag vill även passa på att välkomna våra två nya medlemmar Malin och Erica till SC. Härligt med lite nytt i gruppen efter alla dessa år :) Erica hoppar på idag och jag är osäker på om hon kommer publicera någon bild denna gång men annars är hon med från och med nästa!

2 kommentarer:

 1. Så fin bild! Jag håller med om att färgerna på de där äggen är så fina :-) Och jag gillar verkligen skärpedjupet i bilden!

  Tack för inbjudan till den här fotoutmaningen :-D Det ska bli så roligt att vara en del av er trevliga grupp!
  Hoppas du får en fortsatt fin påskhelg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! :)

   Tack själv, jag är så glad över att du sa "ja" :D
   Tack, detsamma!!

   Radera

Följ mig på Instagram @johanna.berglund