07 januari 2015

Packar + simsbloggenIdag tog det äntligen lite fart i packandet. Från mina egna prylar har jag fyllt två kartonger (fyra totalt nu) dock en med endast julsaker som ska direkt ner till förrådet sedan. I mitt lilla kryp in är julen bortstädad nu, utom gardinerna som jag inte bryr mig om att byta utan de får hänga tills vi flyttar. Bara 23 dagar kvar nu!

Jag tänkte även meddela att jag har dragit igång simsbloggen igen. Den fick ett uppehåll som varade hela hösten och julen men nu när julbloggen är på semester finns det lite tid för simsbloggen istället. Jag har inte bestämt mig för vilken familj eller utmaning jag ska blogga om men tills dess finns det nedladdningstips och 15 dagars utmaningen att ta del utav. Ni hittar den som vanligt på JingleSims.blogspot.se.

1 kommentar:

  1. Vad roligt med en flytt framför sig, eller i alla fall när själva flyttandet är gjort och man får börja komma i ordning :D

    SvaraRadera

Följ mig på Instagram @johanna.berglund