01 januari 2015

Ett år på Blogger


Tänka sig, idag är det redan ett helt år sedan jag tog farväl av min gamla blogg och började om på denna. Ett helt år sedan jag lämnade Blogg.se för Blogger. Och jag ångrar mig inte ett dugg.

Trots att jag tappade en del besökare och så småningom även blogglusten så trivs jag ändå bättre här. Men och andra sidan så beror nog inte det där på bloggportalen utan det var väl bara livet som kom emellan antar jag. Livet, alla plikter och bekymmer och allt vad det innebär med att bli vuxen. Nu börjar jag i alla fall få lite fason på min tillvaro och efter en lyckad julkalender som innebar daglig uppdatering hela decembermånad är lusten för bloggen ganska stor igen. Härligt.

Jag har även fått till en bloggdesign som jag trivs riktigt bra med, äntligen. Ja, jag har väl haft ett par stycken men det har alltid funnits något litet som jag har stört mig på, något som inte känts helt rätt. Den här gången är allt i designen genomtänkt till 100%, trots att den bara tog två dagar att göra. Men med ritningen i huvudet var det bara att sätta igång och koda, leta typsnitt och välja bilder. För att bara ha varit här på Blogger i ett år så tycker jag att jag klarar mig riktigt bra. Men misstro mig inte, det har inte varit helt enkelt att tyda dessa koder alla gånger...

Nu ska det bli spännande att se vad år 2015 har att bjuda på. Några händelser är redan planerade men resten... ja, det är ett mysterium...

Grattis bloggen på 1-årsdagen och tack alla besökare för sällskapet! Jag hoppas att ni stannar ett år till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Följ mig på Instagram @johanna.berglund