30 november 2014

SC - Första advent

Jag, Amanda och Aina har en fotochallenge som vi kallar Saturday Challenge där vi varje lördag tolkar olika teman med hjälp av våra kameror och våran kreativitet.

Veckans tema är: Första advent. Så här kommer ytterligare en adventsbild för idag.
(Saturday Challenge byter tillfälligt namn till Sunday Challenge under julen då vi kör på adventstema fram till 4:e advent.)

Första advent


Första ljuset är tänt och nu drar äntligen julen igång på riktigt! Jag har inte berättat detta för er ännu men detta blir faktiskt min sista jul i mitt barndomshem. Den sista januari flyttar jag till lägenhet och blir sambo med min syster. Det ska bli så roligt. Nytt hem, ny omgivning, nya möbler... En början på ett nytt kapitel i livet men samtidigt en fortsättning. Hur ogärna jag än vill längta enda till slutet av januari, förbi julen och nyår, så kan jag ändå inte låta bli!

I morgon är det dags för årets julkalender, både på TV och här på bloggen. Missa inte det!

Nu ska jag gå ut en sväng sedan måste jag slutföra några luckor till kalendern och så funderar jag på att spela Sims, jag har ritat ett nytt hus med en helt ny köksdesign (för min del) som jag gärna skulle vilja bygga. Fullspäckad kväll :)

Hoppas ni har en trevlig första advent!
28 november 2014

Trailer | Jurassic World


JURASSIC WORLD (Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Ty Simpkins)
Premiär (SF): 12 juni 2015
27 november 2014

Throwback Thursday: En snöig dag i februari

© Johanna Berglund, Canon EOS 550D + 60mm f/2.8 Macro USM

Det var en gång en snöig dag i februari 2013. Jag gick en runda i trädgården med ett paraply över huvudet och kameran runt halsen och förevigade vinterns finaste snödag på bild. Idag kände jag för att redigera två av bilderna från denna dag i en svartvit redigering.
Vintern 2012/2013 var verkligen en fin vinter.
24 november 2014

Inför årets julkalender


Jag ska inleda detta inlägg med att tacka alla er som besöker min blogg varje dag, trots att jag inte har uppdaterat så mycket. Tack. Detta med den dåliga uppdateringen tänker jag, på riktigt, ändra på nu. Det är så tråkigt att se hur bloggen nästan dammar igen.

En daglig uppdatering kan jag garantera er under december för då kommer som vanligt en julkalender och i år kommer den vara lite mer genomtänkt och intressant. Tidigare år har det mest varit bloggtips och filmtips med lite designtävlingar och någon enstaka sponsrad tävling. I år blir det tävling 2, 3 och 4 advent samt på julafton. Inga sponsrade tävlingar utan jag står för priserna själv, och nej det är inte bara bloggdesigner. Det blir som vanligt lite bloggtips och filmtips men inte i någon större skala. Och så blir det lite foto- och Simsrelaterat samt recept.
Julkalendern drar igång på måndag den 1 december kl. 07.00.
10 november 2014

Veronica

© Johanna Berglund, Canon EOS 60D + 17-50mm f/2.8
Följ mig på Instagram @johanna.berglund