2014/09/28

Trailer | The Hunger Games: Mockingjay Part 1

THE HUNGER GAMES: MOCKINGJAY PART 1 (Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth)
Premiär (SF): 19 november 2014

A victim in the spider web

© Johanna Berglund, Canon EOS 60D + 60mm f/2.8 Macro USM
2014/09/22

Veckans blogg v. 39

VECKANS BLOGG: JINGLESIMS


NY VINNARE VARJE MÅNDAG!
2014/09/21

Minibyrå - Johanna Edition


Jag har länge velat ha en sådan här minibyrå att styla upp och förvara pysselsaker i och så för några veckor sedan, lagom till studiebidraget, fick Netto in stora och fina minibyrås i papp för 89 kr och jag slog såklart till på en. Jag bestämde mig för att den ska bli vit med enkel decoupage på några av lådorna. Vit hobbylack hade jag redan hemma och målade den nästan direkt. Det blev lite för synliga penseldrag då penseln jag använde var lite för hård men samtidigt så tycker jag att det passar och ser helt okej ut. Sedan, några dagar senare, gick jag förbi Panduro på vägen hem från skolan och köpte med mig tre pappersark, och lite annat, för decoupage.
Stilen går åt det rustika hållet med vintage-känsla. Jag är mycket nöjd.

Vad tycks?
xo
2014/09/20

Some red berries

© Johanna Berglund, Canon EOS 60D + 60mm f/2.8 Macro USM
2014/09/13

SC - Hösttecken

Jag, Amanda och Aina har en fotochallenge som vi kallar Saturday Challenge där vi varje lördag med hjälp av våra kameror tolkar olika teman.'

Veckans tema är: Hösttecken. SC är tillbaka efter ett litet uppehåll och veckans passande tema är "hösttecken". Sverige har börjat skifta färg. Nej, jag talar inte om politik. Jag syftar på naturen. Luften är svalare, lingonriset blir rött och löven gulnar och börjar smått falla av. Hösten gör intåg.
2014/09/08

Veckans blogg v. 37

VECKANS BLOGG ÄR MATILDA, MATILDAYS.SE.


SKRIV ATT DU ÄR MED I EN KOMMENTAR.
Vinnaren blir länkad i ett inlägg och i menyn i en hel vecka.
Du kan öka din chans till vinst genom att gilla inlägget och följa bloggen på Bloglovin.
Berätta i kommentaren om du gjort detta.

NY VINNARE VARJE MÅNDAG!
2014/09/06

Jag och alla mina bloggar


Sicken tråkig bloggare jag har varit den senaste tiden.
Ja, på alla mina bloggar - men mest på den här. Jag har varit sjuk och så har skolan dragit igång igen, men den mesta frånvaron beror på sjukdomen för skolan tar faktiskt inte upp så mycket tid. Jag har oftast hela eftermiddagen och kvällen tillgodo största delen av veckan. Dock har fotoinspirationen varit låg den senaste tiden och det har bidragit en del till tystnaden. Men jag försöker sakta men säkert ta mig tillbaka till livets glädjepunkter, bloggarna och kameran.

Jag har faktiskt en helt ny blogg att presentera för er, nämligen en ny simsblogg. Jag drev en med min syster tidigare sedan något år tillbaka men efter en längre tid med en obekväm känsla och lust för något nytt bestämdes det att vi skulle lägga ner bloggen och starta en ny, på Blogger. Syrran har dock ingen blogglust längre så jag driver bloggen själv, till att börja med i alla fall, och har därför byggt upp den helt efter mina egna behov. Bloggen heter JingleSims (lite julinspirerat namn blev det, såklart). Vi ses där! och här!

Även julbloggen är ingång igen sedan ca en månad tillbaka, på sin nya adress och allt. Jag har inte haft lika mycket julcravings i år. Jag tror att jag har någon spärr för att inte släppa loss för tidigt. Jag försökte släppa lite på spärren men bloggandet tar ändå inte riktigt fart. Allt känns bara "för tidigt". Gosh, såhär har jag nog aldrig känt såhär års förut. Förhoppningsvis så släpper det snart. Jag kanske skulle kolla på en julfilm eller något...

xo
2014/09/02

Veckans blogg v. 36

VECKANS BLOGG ÄR AMANDAPAULINAA.
På Amanda's blogg kan du bland annat läsa om foto, mode och vardag.


SKRIV ATT DU ÄR MED I EN KOMMENTAR.
(vinnaren blir länkad i ett inlägg och i menyn i en hel vecka)

Du kan öka din chans till vinst genom att gilla inlägget och följa bloggen på Bloglovin. Berätta i kommentaren om du gjort detta.

NY VINNARE VARJE MÅNDAG!
- Detta inlägget är en dag försenat -
Följ mig på Instagram @JohannaEwaBerglund