28 juni 2014

SC - Halvårskoll


'Jag, Amanda och Aina har en fotochallenge som vi kallar Saturday Challenge där vi varje lördag med hjälp av våra kameror tolkar olika teman.'

Veckans tema är "halvårskoll". Här ovan har jag samlat mina bästa/ favoritfoton från första halvan av 2014. Det har inte blivit så mycket porträttfotografering i år ännu men det kanske kommer. Jag och syrran har en del ospikade planer som jag hoppas blir av. 2014 har hittills varit ett ganska så segt fotoår med dålig motivation och lite inspiration, men några bilder har det ändå lyckats bli.
Halvårskoll 1 av 2.
20 juni 2014

Midsommarens efterrätt


Hej allesammans! 
Hoppas att eran midsommarafton har varit bra, och ännu är den ju inte över. Själv är och har jag bara varit hemma. Jag funderade på att cykla ner till parken och kolla in stången där och kanske fota lite men var så seg ur sängen idag så struntade i det. Jag har i alla fall käkat god mat och den obligatoriska efterrätten jordgubbar med glass och citronkex.

Nu ska jag se och jag hittar någon bra film att kolla på annars kanske jag spelar lite Sims.
xo

Midsommarafton

Bild från midsommar 2012 // © Johanna Berglund, Canon EOS 550D + 55-250mm f/4-5.6 IS II

Önskar er alla en glad och trevlig midsommar!
14 juni 2014

En Singer i familjen


Jag fick ingen symaskin när jag fyllde år som jag önskade mig men jag fick pengar så idag har jag varit iväg och köpt mig en själv. Det blev en Singer och ett Singer Startpaket. Jag har testkört den och är helnöjd. Fungerar finfint. Nu har jag skaffat mig en ny leksak och en ny hobby!
11 juni 2014

Den 11 juni - Min dag


Idag är det väl ändå dags att bjuda på ett självporträtt, det är ju trots allt MIN FÖDELSEDAG!
21 år ung är jag nu. Jisses...
07 juni 2014

SC - Väder

'Jag, Amanda och Aina har en fotochallenge som vi kallar Saturday Challenge där vi varje lördag med hjälp av våra kameror tolkar olika teman.'

Veckans tema är "väder". Jag kom aldrig ut med kameran idag som jag först tänkte så det får bli en oanvänd bild från maj som i alla fall passar temat, även om jag hade hoppats på något mer kreativt. Men detta är väl ändå ett perfekt väder, blå himmel och vita moln. Eller vad tycker ni?
06 juni 2014

Sveriges nationaldag


Den 6 juni. Sveriges nationaldag.
Jag har inte så mycket att säga utan tänkte bara ta en paus i mitt designarbete och ge er en liten blomma och önskar er en trevlig nationaldag!

xo
01 juni 2014

Den första juni


Min favoritmånad är här! Förutom december så är också juni en favorit bland alla underbara månader. I december så är det ju jul och högsäsong för julbloggen, alltid lika roligt, och i juni så fyller jag år, om 10 dagar för att vara exakt. Så jag har en favorit per halvår, en under vintertid och en under sommartid. Perfekt.

I juni hoppas jag på mycket naturfotografering och sommarporträtt med syrran, och kanske något djurparksbesök.
Jag ser också fram emot Pretty Little Liars säsong 5!

Vad har ni för förhoppningar på årets första sommarmånad?
Följ mig på Instagram @johannaewa.se