25 december 2014

Min jul


Fyra bilder som sammanfattar min jul ganska bra. Jag har ätit en massa gott, myst med levande ljus, film och TV och öppnat julklappar, och träffat familjen. Och vet ni vad, tomten har ju sålt sitt hus och var därför lite extra generös med klapparnas värde i år. Jag fick både en ny mobil, Sony Xperia Z2 och en ny stationär dator! Gissa om jag är glad. Jag fick även Medium säsong 6, julkalendern Mysteriet på Greveholm 2, en speldosa med snurrande snögubbar, en fleecefilt, en bakform formad som en tomte, en parfym, en topp, ett ämnesblock som jag nog ska samla mina recept i och en Aladdins jubileumsask. Jag är så nöjd. Hela julen har hittills varit toppen, lugn och onyttig, precis som julen ska vara.

Hur var ditt julfirande?

4 kommentarer:

Följ mig på Instagram @johanna.berglund