31 december 2014

Gott nytt + Nyårslistan


Dags att summera mitt år med den årliga nyårslistan:
Man kan nästan säga att jag har gjort en egen lista i år. Det är samma lista som tidigare år men jag har tagit bort några frågor som jag inte kände att jag ville eller kunde svara på samt lagt till några nya som jag tyckte kunde vara roliga att ha med.
Gott nytt år!


Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag skaffade leg (tidigare har jag bara haft pass) och glasögon, skrev in mig på Arbetsförmedlingen och köpte en symaskin, bland annat.

Vilka länder besökte du? Inga, höll mig hemma i Sverige hela året.

Vilket datum från år 2014 kommer du alltid att minnas? 14 augusti... Sixten ❤

Vad gjorde du på din födelsedag 2014? Jag bjöd in familjen på tårta och glass och fick presenter.

Bästa köpet? Symaskinen, vinterjackan, julklapparna och mellandagsfynden.

Vad spenderade du mest pengar på? Kläder, julklappar och mat.

Gjorde någonting dig riktigt glad? Mina julklappar överraskade och glädje mig väldigt mycket. Materiellycka!

Bästa låtarna från 2014? All About You - Hilary Duff, Get 'Em Up - Nickelback, Cheerleader - Omi.

Bästa filmerna från 2014? Noah, The Veronica Mars Movie och Divergent.

Vilka serier/ TV-program kollade du på under året? Chicago Fire, Pretty Little Liars, Game of Thrones, The Vampire Diaries, The Originals, Teen Wolf, Orange Is the New Black, Stargate Atlantis och Chuck.

Är det något du saknade 2014 som du vill ha år 2015? En inkomst, fotoinspiration och bloggflyt.

Har du några nyårslöften? Jag har inga direkta nyårslöften, däremot har jag några mål/ riktlinjer inför det kommande året. Bland annat att träna, minska godisintaget, fota och blogga mer och hålla en positiv inställning till livet och vardagen, det blir så mycket lättare att må bra då. Och skaffa ett jobb.

Vad ser du mest framemot med år 2015? Ny bostad och nya fotoäventyr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Följ mig på Instagram @johanna.berglund