Före & efter - Hilary Duff

december 28, 2014


Jag testade några redigeringar idag på googlade bilder på Hilary Duff. Här ovan är en av bilderna - i original, redigering i färg och redigering i svartvitt. Jag älskar den svartvita bilden. Bilden passar så perfekt till min redigering! Jag gillar svartvita bilder mycket överlag, speciellt matta bilder men med mycket kontrast.

Vad tycks om redigeringen?.. eller redigeringarna?
Vill ni se fler bilder?

Kolla även in

10 kommentarer

 1. åh så snygga! Jag älskar sista!

  Sv: Tack så jättemycket! ♥

  SvaraRadera
 2. åh så himla fint! supersnyggt :D

  SvaraRadera
 3. Jag tyckte det blev jättefint! :)

  SvaraRadera
 4. Jag måste säga att jag tyckte bäst om den redigerade med färg! :o Liksom gillar kontrasterna där. De är väldigt skarpa i en bilder, och jag älskar det i bilder ^^

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, vad roligt att höra! Jag tycker också väldigt mycket om den :)

   Radera

Månadens film

Lucka 4: Månadens film