24 november 2014

Inför årets julkalender


Jag ska inleda detta inlägg med att tacka alla er som besöker min blogg varje dag, trots att jag inte har uppdaterat så mycket. Tack. Detta med den dåliga uppdateringen tänker jag, på riktigt, ändra på nu. Det är så tråkigt att se hur bloggen nästan dammar igen.

En daglig uppdatering kan jag garantera er under december för då kommer som vanligt en julkalender och i år kommer den vara lite mer genomtänkt och intressant. Tidigare år har det mest varit bloggtips och filmtips med lite designtävlingar och någon enstaka sponsrad tävling. I år blir det tävling 2, 3 och 4 advent samt på julafton. Inga sponsrade tävlingar utan jag står för priserna själv, och nej det är inte bara bloggdesigner. Det blir som vanligt lite bloggtips och filmtips men inte i någon större skala. Och så blir det lite foto- och Simsrelaterat samt recept.
Julkalendern drar igång på måndag den 1 december kl. 07.00.

1 kommentar:

Följ mig på Instagram @johanna.berglund