14 oktober 2014

Ny höstdesign


Den nya bloggdesignen kom på plats igår kväll. Brett och stilrent som vanligt men i höstiga färger, dropdown-meny och en bakgrund som ni säkert känner igen vid det här laget. Ja, jag har lite dåligt med bakgrundsmaterial så jag fortsätter med denna ett tag till. Men den passar faktiskt riktigt bra och det är mycket roligare att ha en egenfotograferad bakgrund, speciellt när jag har en sådan enkel header.

Nu ska jag läsa bloggar, besvara mejl (jag har börjat göra bloggdesigner igen!) och se på Teen Wolf.

Vad tycks om bloggens nya utseende?

3 kommentarer:

  1. Va fin den blev!

    Åh tack snälla! :) Indeed!

    SvaraRadera
  2. Hej! Vi har mejlat dig, utan att fått något svar. Kom mejlet fram? :) Mvh Felicia

    SvaraRadera

Följ mig på Instagram @johannasfotografier