10 augusti 2014

SC - Spontant

Jag, Amanda och Aina har en fotochallenge som vi kallar Saturday Challenge där vi varje lördag med hjälp av våra kameror tolkar olika teman.'

Veckans tema är "spontant". Jag tolkar temat med en bild som jag tog ganska så spontant under en av sommarens badvistelser som kameran fick följa med på. Enkel bild men jag gillar den. Gräs, strån och blommor är så roligt att fota!

4 kommentarer:

  1. Hej hej! Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för att jag inte har svarat på din kommentar tidigare! Har varit så stressad, haft fullt upp, hjälpt min mor med komplikationer av tre ryggoperationer. Men nu är jag tillbaka och kommer att svara på din kommentar. :) och kanske du vill fortsätta skriva? :)

    Allt bra med dig?

    Kram!
    Emma - eemmass.webblogg.se

    SvaraRadera

Följ mig på Instagram @johanna.berglund